Оптимизирайте потока от информация на мобилни устройства чрез SMS и Push известия.

ИНФО УСЛУГИ ЧРЕЗ SMS И APP-PUSH

Днес има много начини за предаване на информация. Въпреки това, SMS съобщенията имат най-висок процент на отваряне (от 95%) и най-висок процент на доставени съобщения. Ето защо SMS все още най-често се използва за доставяне на важна информация. Освен това, всеки мобилен телефон има възможност за изпращане на SMS съобщения.

Автоматизираните SMS съобщения са идеалния инструмент за информиране и предаване на важна информация към клиенти, служители или бизнес партньори.

Разпространявайте информация бързо и ефективно чрез SMS, push известия или приложения за съобщения.

VERKAUF KONTAKTIEREN

ИНФОРМАЦИОННИ УСЛУГИ ПРЕЗ ПРАВИЛНИЯ МОБИЛЕН КАНАЛ

SMS се използва от членовете от всички възрасти и освен това те имат най-висок процент на отваряне и на доставени съобщения.

SMS е най-добрият канал за предаване на важна информация, която получателят не трябва да пропуска.

Приложенията за съобщения се използват най-често за изграждане и поддържане на лични отношения със семейството и приятелите.

Компаниите, които искат да укрепят връзката с клиентите и да ги информират за тяхната оферта, също могат да разчитат на този начин на комуникация.

Когато се свързвате с потребители, трябва да имате предвид българските закони и GDPR. Контактът изисква съгласие на потребителя.

Можете да получите телефонните номера на потребителите чрез реклама, организиране на лотарии, програми за лоялност и т.н.

Информирайте служители или клиенти за новини чрез push известия.

За да осигурите непрекъснат поток от информация, уведомете своевременно получателите чрез push известия.

АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ УСЛУГИ

Автоматизирайте информационните съобщения, за да спестите ресурси и да осигурите гладка комуникация.

Надстройте съществуващите си приложения и ИТ системи, като интегрирате информационни услуги чрез SMS, приложения за съобщения и push известия.

Френският президент Макрон избра SMS съобщения, за да информира своите граждани за съответните мерки срещу пандемията от Covid.

Потребителите искат информация като прогнози за времето, отчети за трафика или текущи пандемични мерки да им бъде достъпна по всяко време.

Chatbot в приложения за съобщения като Viber, Whatsapp или Facebook Messenger може да обработи голям брой прости заявки за много кратко време и е достъпен за потребители 24/7.

Нашият портал за съобщения ви позволява да изпращате и получавате съобщения по целия свят.

KONTAKT