Поддържайте клиентите с креативни мобилни и SMS програми за лоялност.

ДИГИТАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШАТА ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНОСТ

Клиентите лесно разпознават предимствата на програмите за лоялност и често се присъединяват към тях, но след това не ги използват активно. Най-честата причина за това е загубата на физическа карта или липсата на стратегия за ангажиране и насърчаване на потребителите да използват активно програмата. Програмата за лоялност, комбинирана с SMS и приложения за съобщения, позволява непрекъснат диалог с клиентите, което насърчава дългосрочната лоялност към марката.

Най-голямото предимство на цифровите програми за лоялност е, че клиентите не трябва да носят със себе си физическа карта или да запомнят данните за достъп. Всичко, от което се нуждаят, е мобилен телефон, който така или иначе винаги имат със себе си. Програмата за лоялност може да се комбинира със SMS или да се цифровизира – като се използват чат ботове или приложения за съобщения.

С наша помощ можете бързо и лесно да създадете програма за лоялност, съобразена с нуждите на вашата компания, по каналите, които вашите клиенти предпочитат.

Свържете се с нас

ВЪЗМОЖНОСТИ НА ДИГИТАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНОСТ

Гарантирано е, че специалните известия чрез SMS увеличават реализациите.

Клиентите активно използват програми за лоялност, когато са непрекъснато информирани за оферти и предимства и когато могат бързо и лесно да проверят състоянието на своите точки.

 

Потребителите могат лесно да влязат в уебсайта на програмата за лоялност, само с телефонен номер.

Потребителско име, парола и физическа карта не са необходими. Единственото нещо, което потребителят трябва да запомни, е собствения си мобилен телефонен номер.

 

Превърнете еднократните клиенти в лоялни и посланици на марката ви с дигитална програма за лоялност.

Опознайте по-добре клиентите си и им изпращайте персонализирани оферти.

Чрез сегментиране на клиентите можете да изпращате оферти въз основа на техните предпочитания, потребителски навици и т.н.

Изпращайте на клиентите си изкушаващи предложения, за да ги мотивирате да останат лоялни членове на програмата.

Атрактивните шаблони за диалог и отговор могат да подобрят комуникацията с вашите клиенти и да ви помогнат да поддържате непрекъснат контакт с тях чрез интерактивни разговори.

 

Обогатете вашата CRM система с ценни данни, събрани чрез дигитална програма за лоялност.

Свържете се с нас