Поддържайте клиентите с креативни мобилни и SMS програми за лоялност.

ДИГИТАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШАТА ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНОСТ

Клиентите лесно разпознават предимствата на програмите за лоялност и често се присъединяват към тях, но след това не ги използват активно. Най-честата причина за това е загубата на физическа карта или липсата на стратегия за ангажиране и насърчаване на потребителите да използват активно програмата. Програмата за лоялност, комбинирана с SMS и приложения за съобщения, позволява непрекъснат диалог с клиентите, което насърчава дългосрочната лоялност към марката.

Най-голямото предимство на цифровите програми за лоялност е, че клиентите не трябва да носят със себе си физическа карта или да запомнят данните за достъп. Всичко, от което се нуждаят, е мобилен телефон, който така или иначе винаги имат със себе си. Програмата за лоялност може да се комбинира със SMS или да се цифровизира – като се използват чат ботове или приложения за съобщения.

С наша помощ можете бързо и лесно да създадете програма за лоялност, съобразена с нуждите на вашата компания, по каналите, които вашите клиенти предпочитат.

Kontakt aufnehmen

ВЪЗМОЖНОСТИ НА ДИГИТАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНОСТ

Гарантирано е, че специалните известия чрез SMS увеличават реализациите.

Клиентите активно използват програми за лоялност, когато са непрекъснато информирани за оферти и предимства и когато могат бързо и лесно да проверят състоянието на своите точки.

 

Потребителите могат лесно да влязат в уебсайта на програмата за лоялност, само с телефонен номер.

Потребителско име, парола и физическа карта не са необходими. Единственото нещо, което потребителят трябва да запомни, е собствения си мобилен телефонен номер.

 

Превърнете еднократните клиенти в лоялни и посланици на марката ви с дигитална програма за лоялност.

Опознайте по-добре клиентите си и им изпращайте персонализирани оферти.

Чрез сегментиране на клиентите можете да изпращате оферти въз основа на техните предпочитания, потребителски навици и т.н.

Изпращайте на клиентите си изкушаващи предложения, за да ги мотивирате да останат лоялни членове на програмата.

Атрактивните шаблони за диалог и отговор могат да подобрят комуникацията с вашите клиенти и да ви помогнат да поддържате непрекъснат контакт с тях чрез интерактивни разговори.

 

Обогатете вашата CRM система с ценни данни, събрани чрез дигитална програма за лоялност.

KONTAKT