Управлявайте ефективно резервациите със SMS напомняния.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА СРЕЩИ ЧРЕЗ SMS

SMS съобщенията са най-бързите за четене и като такива са идеалното средство за изпращане на напомняния и потвърждения на резервации. Изпращането на напомняния за уговорени срещи оставя професионално впечатление и намалява възможността за отсъствия и ненужни загуби.

Освен това, напомнянията за SMS позволяват двупосочна комуникация с двупосочни номера, които могат да се използват за промяна на датите на резервация. По този начин не само ще намалите отсъствията, но и ще увеличите продажбите, благодарение на добре планирания календар.

Ние можем да ви предоставим самостоятелно решение или интеграция в съществуващата ви система за резервации.

Свържете се с нас

ДРУГИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Лесна регистрация и потвърждение на резервацията

Уговарянето на среща чрез SMS е удобно за потребителите и гарантира надеждност.

Вашите клиенти могат да потвърдят, анулират или променят датата на резервацията чрез SMS. Системата за резервации автоматично управлява резервациите за вас.

Автоматизирани гласови съобщения

Ако потребителят не получи SMS съобщение, системата може да изпрати автоматично гласово съобщение до него.

Voice Sprachnachricht Erinnerungen

Резервация чрез чат бот

Можете да позволите на потребителите си да планират срещи чрез чат бот в приложенията за съобщения (Facebook Messenger, Viber, WhatsApp). Оставете планирането на резервации за чат бота и се съсредоточете върху важното – вашия бизнес.

Покани за срещи

Услуги като Google Calendar се използват най-често за планиране на срещи. За важни срещи, които не бива да се пропускат, използвайте автоматични SMS напомняния и изпращайте SMS покани.

 

Автоматизирайте резервациите и напомнянията за срещи чрез SMS.

Свържете се с нас