Увеличете трафика към вашия уебсайт с известия за Web Push

PUSH СЪОБЩЕНИЯ ЧРЕЗ УЕБ БРАУЗЪР

Oгромен брой кликвания

Увеличете посещенията на вашия уебсайт, чрез Web Push - посещаемостта е много по-голяма, отколко при e-mail newsletters

Cross-device

Не е задължително потребителите да предоставят информация за идентификатор на приложение или номер на мобилен телефон. Съгласието за свързване през браузъра е достатъчно, за да достигне до вашите потребители.

Сегментиране

Web Push известията могат да се пращат автоматично при специфични действия от страна на крайния потребител или да са предизвикани от дадена IP локация

Разширете своите CRM, ERP и други системи, като се интегрирате с нашите платформи за съобщения, включително Web Push, и предложите нова висококачествена услуга на вашите целеви групи.

Консултирайте се с нас

Аз съм developer и се интересувам от описанието на интерфейса. Преглед на API

Създайте завладяващи landing pages за специални продукти, промоции или кампании. По този начин можете да генерирате web push последователи независимо от вашия уебсайт и да провеждате целенасочен ремаркетинг.

УВЕЛИЧЕТЕ ПОСЕЩЕНИЯТА НА ВАШИЯ УЕБСАЙТ

На вашия сайт поискайте съгласието на потребителя за получаване на push известия.

След това потребителят може да получава вашите push известия на мобилно устройство или компютър.

Чрез кликване върху известието потребителят стига до желаната страница от вашия уебсайт.

OMNICHANNEL СЕГМЕНТИРАНЕ

Достигнете до целевата си аудитория в точното време на точното място, като използвате персонализирани съобщения на всички канали.

Възползвайте се от навиците на потребителите си, за да се обърнете към тях по персонализиран начин. Действията и информацията, които потребителите оставят на вашия уебсайт, са идеални за подтикване към конкретни действия. Оптимизирайте посещаемостта на вашия уебсайт, чрез автоматизирани, мултимедийни и интерактивни напоняния и кампании.

Разберете как вашата компания може да се възползва от Web Push!

Свържете се с нас