Има много начини за използване на решенията за съобщения и мобилните канали в бизнес сектора. Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите най-доброто решение за вашите бизнес нужди.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА РЕШЕНИЯТА ЗА СЪОБЩЕНИЯ

Това са някои от най-често срещаните области на използване на решенията за съобщения в корпоративна среда.

Диалогов маркетинг

Marketing

Познавате ли поведението на клиентите си и разбирате ли потенциала, който това знание има? Запознайте се по-добре с всеки етап от потребителското пътуване, през който преминават вашите клиенти. Автоматизацията на разговорите ви помага да спечелите нови клиенти и да задържите съществуващите.

Научете повече

Двуфакторна проверка

Efficiency

Защитете акаунтите на своите клиенти и потребители чрез двуфакторна проверка чрез SMS и осигурете висококачествена база данни.

Научете повече

Информационни услуги

Efficiency

Повишете оперативната ефективност и опростете комуникацията с потребителите чрез SMS, приложения за съобщения или push известия.

Научете повече

Увеличение на продажбите

Marketing

Няма нищо по-лошо от празен магазин без клиенти. С маркетингови кампании можете да привлечете клиенти и да ги насърчите да купуват във възможно най-кратки срокове.

Научете повече

Игри с награди

Marketing

Искате ли да увеличите продажбите и конкурентоспособността на вашата компания? Лотариите са най-доброто решение за това - те привличат вниманието и насърчават ангажирането на клиентите във възможно най-кратки срокове.

Научете повече

Поддръжка на клиенти през Omnichannel

Dialog

Улеснете комуникацията между клиентите и вашите служители с поддръжката на клиентите през Omnichannel. Гарантираме ви надеждна обработка на потребителски запитвания от всеки канал. Вашите клиенти ще го оценят.

Научете повече

Програми за лоялност

Marketing

Потребителите често се присъединяват към програми за лоялност, но след това рядко ги използват. Като дигитализирате програмата за лоялност, ще улесните потребителите и ще ги насърчите да бъдат по-ангажирани.

Научете повече

Привличане на клиенти

Marketing

Мултимедийните съобщения, изпратени чрез приложенията за съобщения, имат значително по-висока честота на отваряне от електронната поща. Комуникирайте с клиентите си чрез каналите, които те използват ежедневно.

Научете повече

SMS напомняния

Dialog

Изпращайте автоматизирани текстови съобщения директно от вашата резервационна система или CRM. Попълнете календара си ефективно и избягвайте неочаквани анулации.

Научете повече

Предупреждение

Efficiency

Важната информация трябва да достигне до получателя възможно най-скоро. SMS е надежден комуникационен канал, чрез който можете да предупреждавате получателите при спешни случаи, дори когато те не са свързани с интернет.

Научете повече

Анкети и гласуване

Dialog

Използвайте нашите решения за анкети и гласуване, за да улесните участието на целевите си групи - без да се налага да изтеглят допълнителни приложения или да отварят уебсайтове.

Научете повече

Не сте сигурни какво би било най-подходящо за вашия бизнес?
Свържете се с нас за консултация.

Свържете се с нас

МНОГОБРОЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ВСЕКИ БИЗНЕС

Изпращайки кратки и ясни или богати на съдържание съобщения, можете да опростите различни операционни процеси и да намалите разходите за комуникация.

Търговия и електронна търговия

Финанси

Застраховки

Логистика

Туризъм

Медицина

Кетъринг

Производство

Администрация