Има много начини за използване на решенията за съобщения и мобилните канали в бизнес сектора. Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите най-доброто решение за вашите бизнес нужди.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА РЕШЕНИЯТА ЗА СЪОБЩЕНИЯ

Това са някои от най-често срещаните области на използване на решенията за съобщения в корпоративна среда.

Диалогов маркетинг

Marketing

Познавате ли поведението на клиентите си и разбирате ли потенциала, който това знание има? Запознайте се по-добре с всеки етап от потребителското пътуване, през който преминават вашите клиенти. Автоматизацията на разговорите ви помага да спечелите нови клиенти и да задържите съществуващите.

MEHR ERFAHREN

Двуфакторна проверка

Betrieb

Защитете акаунтите на своите клиенти и потребители чрез двуфакторна проверка чрез SMS и осигурете висококачествена база данни.

MEHR ERFAHREN

Информационни услуги

Betrieb

Повишете оперативната ефективност и опростете комуникацията с потребителите чрез SMS, приложения за съобщения или push известия.

MEHR ERFAHREN

Увеличение на продажбите

Marketing

Няма нищо по-лошо от празен магазин без клиенти. С маркетингови кампании можете да привлечете клиенти и да ги насърчите да купуват във възможно най-кратки срокове.

MEHR ERFAHREN

Игри с награди

Marketing

Искате ли да увеличите продажбите и конкурентоспособността на вашата компания? Лотариите са най-доброто решение за това - те привличат вниманието и насърчават ангажирането на клиентите във възможно най-кратки срокове.

MEHR ERFAHREN

Поддръжка на клиенти през Omnichannel

Dialog

Улеснете комуникацията между клиентите и вашите служители с поддръжката на клиентите през Omnichannel. Гарантираме ви надеждна обработка на потребителски запитвания от всеки канал. Вашите клиенти ще го оценят.

MEHR ERFAHREN

Програми за лоялност

Marketing

Потребителите често се присъединяват към програми за лоялност, но след това рядко ги използват. Като дигитализирате програмата за лоялност, ще улесните потребителите и ще ги насърчите да бъдат по-ангажирани.

MEHR ERFAHREN

Привличане на клиенти

Marketing

Мултимедийните съобщения, изпратени чрез приложенията за съобщения, имат значително по-висока честота на отваряне от електронната поща. Комуникирайте с клиентите си чрез каналите, които те използват ежедневно.

MEHR ERFAHREN

SMS напомняния

Dialog

Изпращайте автоматизирани текстови съобщения директно от вашата резервационна система или CRM. Попълнете календара си ефективно и избягвайте неочаквани анулации.

MEHR ERFAHREN

Предупреждение

Betrieb

Важната информация трябва да достигне до получателя възможно най-скоро. SMS е надежден комуникационен канал, чрез който можете да предупреждавате получателите при спешни случаи, дори когато те не са свързани с интернет.

MEHR ERFAHREN

Анкети и гласуване

Dialog

Използвайте нашите решения за анкети и гласуване, за да улесните участието на целевите си групи - без да се налага да изтеглят допълнителни приложения или да отварят уебсайтове.

MEHR ERFAHREN

Не сте сигурни какво би било най-подходящо за вашия бизнес?
Свържете се с нас за консултация.

Kontakt

BRANCHENUNABHÄNGIGE EINSATZMÖGLCIHKEITEN

Изпращайки кратки и ясни или богати на съдържание съобщения, можете да опростите различни операционни процеси и да намалите разходите за комуникация.

Търговия и електронна търговия

Финанси

Застраховки

Логистика

Туризъм

Медицина

Кетъринг

Производство

Администрация